Sposób przygotowania

Krok 1 / 10

Szynkę wieprzową przepuszczamy przez maszynkę do mielenia mięsa.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo pomysłowe. Podoba mi się dodatek w postaci kalarepki.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Niezwykle apetycznie się zapowiada.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetny dodatek ta kalarepa
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolus90

    ciekawe, trzeba będzie spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    A to dopiero pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !