Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Zebrany agrest dokładnie myjemy i osuszamy (myjemy przed obrywaniem ogonków, aby później nie uciekły soki). Agrest pozbawiamy szypułek i przekładamy do słoików.


Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dawno agrestu nie jadłam ,swojego w ogrodzie nie mam niestety....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    nigdy nie jadłam takiego ze słoika :)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ja również nie miałam okazji takiego skosztować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    też takiego nigdy nie próbowałam:/ niestety
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ja też mam zaprawione kompoty i dżemy z agrestu :)
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    ciekawe, nigdy nie robilam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    nigdy tak nie robiłam, ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    nigdy tak nie robiłam, ciekawe jak smakuje
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawy przepis
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ludzie często pytają co można zrobić z agrestem, a przepisów jak na lekarstwo. Szczególnie tych sprawdzonych...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    proste i przydatne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !