Sposób przygotowania

Mięso kroimy na kawałki obsypujemy przyprawami i polewamy sosem , dobrze mieszamy i odstawiamy na godzinę aby przeszło. Następnie obtaczamy w mące i smażymy na mocno rozgrzanym tłuszczu . Gdy zbrązowieje podlewamy wodą , dusimy do miękkości. Na koniec dodajemy śmietanę, ewentualnie doprawiamy do smaku

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    warto skorzystać z tego przepisu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe połączenie smaków
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    Super pomysł!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam gulasze :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !