Sposób przygotowania

Wędlinę kroimy na mniejsze kawałki. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. Por w kółka, pozostałe jarzyny w słupki. Wszystko dajemy do garnka razem ze skórą z boczku, zalewamy wodą i gotujemy ok. 10 min. Po tym czasie dajemy umyty ryż i pozostałe składniki. Gotujemy do miękkości pod przykryciem. Na koniec doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    lubie takie szybkie, jednogarnkowe dania
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Mniam, mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne smaczny jest ten kociołek:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    świetny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię takie jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny ten kociołek !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajna propozycja na pyszny obiad
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    moja rodzina bardzo lubi :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    z chęcią bym spróbowała
  • 0
    original
    Opublikowano

    junox

    "kociołek"-to świetne i bardzo syte danie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe danie
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    doskonałe jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !