Sposób przygotowania

Filety kroimy w kostkę, oprószamy solą i mąką i rumienimy na oleju pod koniec dodajemy posiekaną cebulę, podsmażamy aby cebula się zeszkliła . Podlewamy kilkoma łyżkami wody dusimy 5 minut następnie dodajemy pieczarki , jeśli są małe to całe większe kroimy. Po kolejnych 5 minutach dodajemy przecier , ketchup, groszek i przyprawiamy dusimy jeszcze chwilę następnie dodajemy pokrojone w paski papryki, zaciągamy śmietaną. Na końcu posypujemy natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to są moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !