Sposób przygotowania

Fasolę moczę przez noc w wodzie. Fasolę wstawiam na ogień i gotuję.W tym czasie kiełbasę i boczek kroję w kostkę i podsmażam na patelni. Dodaję pokrojoną w paski cebulę i smażę. Wrzucam to do fasolki i gotuję do miękkości fasoli. Doprawiam przyprawami, koncentratem i jeśli trzeba to zagęszczam mąką pszenną.

Smacznego :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    bardzo lubie ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Michaś

    pysznie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    uwielbiam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !