Sposób przygotowania

Duży budyń zrobiłam w 500 ml mleka i 2 łyżkach cukru. Gdy przestygł zmiksowałam go z masłem. Można dodać trochę malibu, ja dałam około 2 łyżek. Białą czekoladę rozpuściłam. Bitą śmietanę ubiłam na sztywno i zmiksowałam ze stygnącą czekoladą.

Na naleśniki kładłam pasek kremu budyniowego i posypałam płatkami migdałowymi. Zwinęłam w rulony. Bitą śmietanę z czekoladą włożyłam do szprycy i udekorowałam na wierzchu naleśnika. Posypałam wiórkami.

Smacznego :)

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    nie jadłam jeszcze takich:)
  • 3
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    ślinka cieknie na sam widok *.*
  • 6
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jakie smakowite:)
  • 5
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    takich jeszcze nie jadłam, świetny pomysł:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    dziękuję :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    jola1508

    takie pyszności to bym zjadła
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wspaniale się prezentują, aż mi ślinka cieknie na ich widok :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolciaf1990

    jeju, ale cudo!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !