Sposób przygotowania

Fasolkę oczyszczamy myjemy i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości.z Ugotowanej fasolki odlewamy wodę.Robimy zasmażkę -na rozgrzaną patelnię wrzucamy masło dodajemy śmietanę i gotujemy następnie bułkę tartą i solimy do smaku,gotową zasmażką zalewamy fasolkę i potrząsamy garnkiem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    fajna do obadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmm lubię to!!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam fasolę szparagową.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ela6

    Pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marlenka.S

    uwielbiam taka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !