Sposób przygotowania

Mięso natrzeć solą i przyprawami, najlepiej zrobić to na noc. Mięso obsmażamy na oleju ze wszystkich stron, przekładamy do brytfanny , dodajemy jabłka pokrojone w ćwiartki , podlewamy winem i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 1-1,5 godziny, od czsu do czasu polewając je powstalym sosem. Po upieczeniu mięso dzielimy na porcje .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawie wyglada i...pewnie smakuje :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    domowe najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !