Sposób przygotowania

KIEŁBASĘ POKROIĆ NA MAŁE KRĄŻKI I WRZUCIĆ NA PATELNIE I SMAŻYĆ.
CEBULKĘ POKROIĆ NA PÓŁ KRĄŻKI I TAKŻE WRZUCIĆ NA TŁUSZCZ .ZIEMNIAKI OBRAĆ I POKROIĆ W KOSTECZKĘ I DODAĆ DO KIEŁBASY I CEBULI DUSIĆ NA MAŁYM OGNIU OK 45 MINUT,AZ ZIEMNIAKI BĘDA MIĘKKIE .
WYSMAROWAĆ TŁUSZCZEM NACZYNIE ŻAROODPORNE WŁOŻYĆ WSZYSTKO DO NACZYNIA ,I ZALAĆ WCZEŚNIEJ ROZTRZEPANYMI JAJKAMI.DOPRAWIĆ DO SMAKU.
PIEC W PIEKARNIKU OK 250 MINUT NA ZŁOTY KOLOR .
PODAWAĆ Z KECZUPEM

Komentarze

  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super zapiekanka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !