Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę średniej wielkości, wrzucamy na rozgrzany olej i obsmażamy, gdy się zrumieni przekładamy do garnka, dodajemy liśc, ziele, cebulę pokrojoną w piórka i posiekany czosnek, podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem do miękkości tak ok. godz. od czasu do czasu mieszając. Pod koniec dodajemy wszystkie przyprawy do smaku i jeszcze chwilę dusimy aby wszystko się ładnie połączyło. Podajemy gorące ze świeżym chlebkiem.
SMACZNEGO!!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    wygląda smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    WYGLĄDA I TAK SMAKUJE, MIĘSO ROZPŁYWA SIĘ W USTACH
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    To są pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !