Sposób przygotowania

Pieczarki płuczemy i kroimy na większe części.
Kiełbasę kroimy w większe plastry.
Ser żółty ścieramy na grubszych oczkach tarki. Wszystko razem mieszamy.
Patelnię natłuszczamy. Wbijamy jajko, przekładamy pieczarki z kiełbasą i startym serem, wijamy kolejne jajko.
Chwilkę podsmażamy z dwóch stron i przekładamy na talerz. Spożywamy na ciepło.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tom

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    ciekawe i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    dobre i szybki przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda fantastycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !