Sposób przygotowania

Ucieramy masełko z cukrem i dwoma cukrami waniliowymi , aromatem i szczypta soli. Gdy zauważymy że masa staje się puszysta to dodajmy jajka , mąkę proszek i mleko powinno nam powstać gęste ciasto , które musimy umieścić na natłuszczonej blasze , potem rozkładamy jagody pieczemy 45 minut w 180 st . Odstawiamy aby sobie przestygło a my w tym czasie ubijamy śmietanę ze śmietaną w proszku Śnieżka , cukrem waniliowym , zielonym barwnikiem spożywczym i posiekanymi listkami mięty , rozkładamy na cieście , a wierzch możemy udekorować według własnego upodobania.

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam'
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Może i pyszności, ale gdzie wyraźne, dobre zdjęcie?!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno pyszności a zdjęć nie musi być jeśli nie ma
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !