Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Karkówkę kroję i wybijam. Każdy z kotletów doprawiam solą, pieprzem i papryką, po czym smaruję musztardą i umieszczam pokrojoną w piórka cebulę (1/4 cebuli na kotleta) oraz pół ogórka. Kotlet zwijam, spinam wykałaczką,.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    uwielbiam takie zrazy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też lubię zrazy i z kaszą w sosie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 2
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja też bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    aż ślinka cieknie... :)
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo smaczne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna potrawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super danie
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    takie zrazy po prostu uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Niebo w gębie:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jakie apetyczne jedzonko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !