Sposób przygotowania

Na warzywach i mięsie ugotować rosół, następnie wyciągnąć mięso i warzywa, a rosól doprawić do smaku.
Mięso ze skrzydełek obrac i posiekac.
Posiekać piersi i polaczyc z resztą miesa.
Dodac rozgniecioną marchewkę, seler i pietruszkę a także jajka i mąkę- przyprawic- wymieszac.
Dodac tyle bulki tartej by masa była zwarta.
Formowac pulpety i wrzucac do gotującego sie rosolu.
Na koncu dodac posiekana pietruszke.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie pulpety i też często je robię w różnych wersjach..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    smacznie wygladają
  • 1
    sv202952
    Opublikowano

    BeataJ

    ciekawy pomysł - danie 2 w 1 :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    sznycel

    jakże przyjemnie byłoby widzieć cię w mojej kuchni
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    takie dania to ja uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    To musi być naprawdę pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczna i pożywna zupa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !