Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Rzodkiewki umyć, oczyścić, odciąć im listki i korzonki. Rzodkiewki pokroić na mniejsze kawałki (mniejsze na 4, a większe na 6 kawałków). Czosnek posiekać.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawie przyrządzone
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawie przyrządzone
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Coś innego niż grzeczna rzodkiewka do twarogu:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    zdeba

    Bardzo pomysłowe
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo podoba mi się ten przepis.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    bardzo lubię rzodkiewki ale tak podanych jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jestem ciekawa jak to smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja zrobiłam je wtedy pierwszy raz i byłam pozytywnie zaskoczona. W tym roku też z pewnością takie niejednokrotnie zrobię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !