Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso wieprzowe myjemy, osuszamy i kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz, zaś w garnku zagotowujemy wodę. Na tłuszczu podsmażamy pokrojoną wieprzowinę i przekładamy ją do garnka. Na tym samym tłuszczu podsmażamy posiekaną cebulkę i dodajemy ją wraz z przyprawami do mięsa. Całość gotujemy około 30 minut. Pod koniec gotowania dodajemy musztardę Dijon.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Michaś

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    brzmi super
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Mięsko w sosie musztardowym - to lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Też taki lubię:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Paweł29

    Świetnie wygląda.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mniam pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    podoba mi się ten przepis :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !