Sposób przygotowania

Filety myjemy, oczyszczamy i cienko rozbijamy tłuczkiem, oprószamy lekko solą i pieprzem. Na każdy kawałek nakładamy dowolną ilość pomidorów, fety a na koniec posypujemy wszystko bazylią.

Kilka łyżek zalewy z pomidorów wlać do miseczki i wymieszać ze szczyptą słodkiej papryki, odstawić do lodówki na 0,5 h.

Roladki smażyć na patelni z każdej strony na rumiano, można podać ze śmietanowo pomidorowym sosem.

Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Fajniutkie. Super się prezentują
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Bardzo apetyczne :)
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    Uwielbiam takie smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !