Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ryż gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu w lekko osolonej wodzie, odcedzamy, studzimy. Pierś z kurczaka skrapiamy sokiem z cytryny, lekko solimy, nacieramy roztartymi w dłońmi ziołami prowansalskimi i chili. Odstawiamy na 5-10 minut.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    ładnie podana.
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janek

    mmm genialnia:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie dość, że pomysłowe połączenie składników, do tego świetnie podana. Na tym przepisie powinniśmy się uczyć robienia sałatek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !