Sposób przygotowania

opłukać owoce zalać winem i odstawić na pół godziny.umyty i osuszony schab przekłuć dwukrotnie na całej długości cienkim nożem.natrzeć solą i pieprzem,a miejsce przekłucia wysmarować musztardą i włożyć w nie wymoczone w winie morele i śliwki.mięso obsmażyć na patelni,przełożyć do brytfanny,wstawić na 10 min do mocno nagrzanego piekarnika,po czym zmniejszyć ogień i piec 50 min,skrapiając winem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pyszności.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetny schabik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super ekstra, wygląda i smakuje lepiej niż tylko ze śliwka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !