Sposób przygotowania

Twarożek wymieszać z parmezanem i przecierem pomidorowym. Doprawić sola, pieprzem i sosem worcester. Przybrać posiekanym koperkiem lub pietruszka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ~rewelacyjna pasta!!!;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    nie jadłem nigdy parmezanu
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawa i na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszna pasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Uwielbiam takie pasty do chlebka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczna pasta
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    na pewno pyszna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo lubię szczególnie do ciemnego pieczywa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Zrobię sobie taką,bo wszystkie potrzebne składniki mam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis,podoba mi sie !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !