Sposób przygotowania

Kabaczki umyć , obrać pokroić w plasterki o grubości 2 cm polać sokiem z cytryny , posypać przyprawami i takie pozostawiamy w chłodnym miejscu na pół godziny. W między czasie mąkę przesiać do jakiegoś naczynia , wymieszać z żółtkami , wlewając powoli wodę wymieszaną z mlekiem i olejem , dokładnie wyrobić następnie połączyć z ubitą pianą z białek posolić i maczać plastry kabaczków i smażyć z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    coś podobnego robię;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    przepis wypas

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !