Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Na kości gotujemy wywar zdejmując co jakiś czas szumowinę. Dodajemy przyprawy. Po około godzinie gotowania dodajemy pokrojone łodyżki i małe buraczki( wcześniej oczyszczone), gotujemy około 10 minut i dodajemy pokrojone listki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale piękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wygląda smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Moja ulubona
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszna zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Paweł29

    Pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super zupka
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Kocham tą zupkę :) byle do lata, bo już mi się tęskni za tym smakiem :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo apetyczna zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    podobno jest smaczny nigdy nie miałam okazji posmakować bądź spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszniutki jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !