Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do mięsa (ja użyłam łopatki wieprzowej) dodać jajko, bułkę tartą, pół pokrojonej w kostkę cebuli, przyprawę w płynie i pieprz. Dokładnie wymieszać. Z mięsnej masy formować niezbyt duże, okrągłe klopsiki, kłaść je na rozgrzany olej i smażyć na rumiano z obu stron.


Komentarze

  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Zjadłabym takie klopsiki na obiad.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    idealna propozycja na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię takie do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !