Sposób przygotowania

sos:
Żółtka jaj ubiłam trzepaczką na puch, dodawałam pomału, ciągle mieszając musztardę, olej i sól. Na koniec dodałam do smaku soku z cytryny, Sos schłodziłam.

Pierś pokroiłam na małe kawałki, usmażyłam na oleju i posypałam przyprawą do drobiu. Pekińską poszatkowałam. Paprykę pokroiłam na małe kawałki. Wymieszałam przestudzone mięso z kapustą, papryką i kukurydzą. Dodałam majonez. Wymieszałam.

Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    ciekwe jak smakuje taki majonez
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !