Sposób przygotowania

paprykę pokroić w paseczki i obgotować 3 min. następnie odcedzić. Cebulę pokroić w krążki i zaparzyć. Zrobić zalewę z keczupów, octu, cukru i soli, szklanką wody wypłukać butelki po ketchupach i włożyć do zalewy. Następnie włożyć cebule i paprykę do zalewy i gotować ok 3-4 minuty mieszając. Gorące przełożyć do słoików i pasteryzować 5 in. Wyłożyć do góry dnem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !