Sposób przygotowania

Porcje kotletowe ubijamy delikatnie, smarujemy chrzanem, na niego masło. Następnie umyty , posiekany koer i szcyzpiorek, na samą góre kładziemy cebul e pokrojoną i posypuemy solą i pieprzem, zawijamy w pazłotko i wykładamy na grilla. zachecam do zrobienia z chrzanem, smaczne jest.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    musi być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    co za apetyczny wyglad
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    wygląda zachęcająco

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !