Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Grzyby zamoczyć poprzedniego dnia, następnie ugotować, ostudzić, posiekać. Ugotowane mięso przemielić w maszynce. Kapustę włożyć do wrzącej wody i ugotować, odcedzić, drobno posiekać. Cebulę zeszklić na smalcu. Do cebuli wsypać kapustę, grzyby, mięso, wymieszać, przyprawić do smaku, podsmażyć około 5-10 minut


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Smaczniutkie!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ mi zapachniało czerwonym barszczykiem, a do niego oczywiście takie pierożki... :)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smacznie i fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne,idealne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !