Sposób przygotowania

Wszytskie skłądniki prócz bagietki łaczymy ze sobą, cebulę i czosnek - obrane siekamy, a czosnek wyciskamy przez praskę. Tak mieszamy i odtswiamy na 1 godzinę. Taką masa wypełniamy przestrzenie bagietki- którą nacinamy nożem po skosie, tak aby była prawie do końca przecięta, lecz jescze trzymała się jako całość. . Wkładamy do piekarika i zapiekamy Nastpenie jamy całą, bądz dzielimy na kawalki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    switna bagietka jako kolacja, przekaska a nawet kanapka na wycieczke:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja akurat na szybko na kolacje;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !