Sposób przygotowania

mięso gotujemy w lekko osolonej wodzie z dodatkiem ziela angielskiego i liści laurowych. Gotujemy tak by nie do końca było miękkie. Następnie obieramy czosnek i wycinając otwory w mięsie nadziewamy je czosnkiem. Na koniec posypujemy przyprawami do kurczaka, do drobiu po myśliwsku i przyprawą do dań kucharek. Wkładamy do piekarnika ustawionego na 180stopni na 25minut. Podajemy z ziemniakami i surówką ciepłe. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Uwielbiam takie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    smakowite;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    niezła porcyjka
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    chętnie wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !