Składniki:
mintaj | 1 kg |
marchew | 1 |
cebula | 2 |
przecier pomidorowy | 10 łyżek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
ziele angielskie | 3 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
jajko | |
ocet | 5 łyzek |
woda | 1 l |
mintaj | 1 kg |
marchew | 1 |
cebula | 2 |
przecier pomidorowy | 10 łyżek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
ziele angielskie | 3 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
jajko | |
ocet | 5 łyzek |
woda | 1 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: