Sposób przygotowania

rybę sprawić zostawić z głowa umyć natrzeć solą,pieprzem na chwilę odstawić,cebule i czosnek oraz natkę drobno posiekać włożyć do środka ryby na bokach ryby po obu stronach zrobić nacięcia i powkładać w nie półplasterki cytryny włożyć na natłuszczonego masłem naczynia żaroodpornego rybę posypaną solą i pierzem,tymiankiem oraz wiórkami masła i upiec w piekarniku w temp.180st.ok.30min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    przepis bardzo pysznie sie zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    pychota dla mojej babci,ona uwielbia ryby !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !