Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo- studzimy. Każde należy przekroić na pół i wydrążyć żółtka.
Szpinak siekamy i podsmażamy na maśle z dodatkiem przeciśniętego przez praskę czosnku- przyprawiamy Kucharkiem.
Szpinak mieszamy z żółtkami, majonezem, startym serem i przyprawami- miksujemy na gładką masę.
Przygotowaną masą faszerujemy wydrążone białka.

Komentarze

  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ale fajne muszę zrobić też takie
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ale fajne muszę zrobić też takie
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wyglądają prześlicznie:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czemu nie ?
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    niesamowicie fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    aż się proszą o konsumpcję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    skorzystam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam szpinak i jaja.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wyglądają rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ale jaja :D super na przekąskę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !