Sposób przygotowania

Truskawki zagotować w dwóch litrach wody. Do gotujących się truskawek dodać cukier, cukier waniliowy i szczyptę soli. Gotować jeszcze około 10 min. Śmietanę wymieszać z mąką. Wlać na koniec do gotującej się zupy. Zupę ostudzić podawać z makaronem lub kluskami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam truskawki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    bardzo ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    az szkoda ze sezon na truskawki minął
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    zawsze można skorzystać z mrożonych truskawek
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pycha zupka!! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    dzisiaj mam na obiad, smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    smaki dziwciństwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę sam spróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    bardzo fajna na upalne dni

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !