Sposób przygotowania

Grzyby umyć, namoczyć, ugotować.Z tłuszczu cebuli i mąki sporządzić zasmażkę.Wywar przestudzić rozprowadzić nim zasmażkę zagotować, przetrzeć przez sito.Do sosu dodać drobno posiekane grzyby, doprawić do smaku

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Fajny!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm smaczny;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    Dobry sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !