Sposób przygotowania

Ser wymieszać z cukrem i żółtkiem. Przesiać mąkę, dodać wodę, sól i olej. Za pomocą łyżki mieszamy i czekamy, aż przestygnie. Wyrabiamy ciasto, wałkujemy, wycinamy kółka za pomocą szklanki, nadziewamy farszem, zalepiamy brzegi. Gotujemy około 3 minuty. Podajemy polane śmietaną z cukrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    chyba niedlugo je zrobie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    piękne pierożki
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    bardzo często robię takie pierożki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !