Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szparagi gotować w osolonym wrzątku przez 3 minuty,osączyć z wody i pokroić na około 4 centymetrowe kawałki.Pokrojony wędzony boczek i polędwicę podsmażyć na suchej patelni z obu stron.Dodać pokrojone zielone szparagi.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    uwielbiam takie dania:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ta kolacja to prawdziwe marzenie.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Pyszna kolacja. Już uwielbiam tę potrawę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    chętnie zrobię na kolacyjkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wygląda bardzo apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszne jedzonko:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Niezwykle apetycznie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Świetne.
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smacznie i kolorowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetne połączenie
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wykwintna kolacyjka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna ta kolacyjka !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne,takich nie robiłam jeszcze:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smakowitości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !