Sposób przygotowania

Ryby oczyszczamy, przyprawiamy solą i pieprzem po czym skrapiamy sokiem z jednej cytryny. Odstawiamy na około 45 minut. Natkę pietruszki siekamy,czosnek obieramy i również drobno siekamy. Zalewamy oliwą z oliwek i dokładnie mieszamy. Sardynki smażymy na grillu uważając aby sie nie przypaliły. Rybki polewamy sosem i podajemy z pieczonymi ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    musze sprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    spróbuję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna taka kolacyjka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !