Sposób przygotowania

Owoce umyć, pokroić na małe kawałki. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem i kwaskiem, dobrze wymieszać. Zagotować, gotować na małym ogniu 4 min. Dodać drobno posiekaną czekoladę. Od razu przełożyć do słoiczków. Pasteryzować 7 min na małym ogniu.

Z powyższych składników otrzymamy ok. 11 słoiczków o poj. 250ml.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    smakowicie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    podoba mi się ten przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Super takich jeszcze nie jadłam :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !