Sposób przygotowania

Zagotować 1,5 l wody, wrzucić opłukane i odszypułkowane truskawki , gotować 10 - 15 minut. Następnie śmietanę roztrzepać z łyzeczką mąki i zaciągnąć zupę . doprawić cukrem a na końcu zmiksować . Makaron ugotować oddzielnie w zależności jaki lubimy. Zupę podajemy z kluseczkami ozdobioną smietanką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    muszę wypróbować przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ja nie miksowałam i bez smietany:) ciekawy przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    uwielbiam.......
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    w sam raz na upał
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    nie lubię owocowych?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magula

    apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    fajnie wygląda ale ja nie przepadam za owocowymi zupami
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    apetycznie podana
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czyli czekamy na sezon truskawkowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !