Sposób przygotowania

Ciasto zagnieść na gładką masę, zawinąć w folię i wstawić do lodówki na 30 minut.

Pokrojoną dynię sparzyć wrzątkiem, odcedzić na sitku.

Foremki do tartaletek wyłożyć folią aluminiową i każdą wyłożyć ciastem. Ciasto posypać tymiankiem, rozłożyć słupki dyniowe i pokruszyć ser, posypać pieprzem ziołowym.

Tartaletki wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 30 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    To musi być pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    domaskowa

    Jest wyjątkowe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewunia11

    meega!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !