Sposób przygotowania

Kotlety schabowe obsmażamy na oleju i przekładamy do rondelka.Podlewamy woda i dusimy przez 1/2 godziny,Po tym czasie rozrabiamy sos "biały"z torebki,dodajemy do mięsa i dusimy do miękkości.Sos doprawiamy śmietaną,chrzanem oraz dodajemy zieleninke.Na koniec doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Szybko i smacznie. I jak zwykle ładnie podane.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zatym to juz przepadają ... i proszą o dokładkę .
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    musi być smaczny :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zaduszonego schabika też lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    sos chrzanowy lubię do każdego mięska,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Pyszne mięsko :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyśmienite danie z takim pysznym sosikiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !