Sposób przygotowania

Ćwiartkę z kurczaka po umyciu przekładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy z przyprawami. Kapustę szatkuje i dodajemy do mięsa. Gotujemy. Gdy mięso będzie ugotowane wyjmujemy je, oddzielamy od kości, kroimy i dodajemy do kapusty. Cebulę siekamy i podduszamy na oleju, również dodajemy do kapusty. Pod koniec gotowania dodajemy śmietanę, sól i pieprz do smaku oraz koperek. Podajemy z posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    kocham młodą kapustkę !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Uwielbiam taką!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super dodatek do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo lubimy taką kapustę
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię taką kapustę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !