Sposób przygotowania

Cebule kroimy w piórka. Mięso kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy smalec i podsmażamy na nim cebulę. Przekładamy ją do garnka z gotującą się wodą( około 1 szklanki). Na tym samym tłuszczu podsmażamy mięso wcześniej oprószone przyprawami. Po podsmażaniu przekładamy je do gotującej się cebuli. Dodajemy piwo i przyprawy. Gotujemy do miękkości. Pod koniec gotowania zaprawiamy mąką i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    coś dla dorosłych
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychota;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre!
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie smaczne dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !