Sposób przygotowania

Golonkę myjemy i wraz z obraną marchewką gotujemy do miękkości. Wyjmujemy mięso i marchew a do wywaru wkładamy pokrojoną niezbyt drobno kapustę. Gotujemy do miękkości po czym dodajemy marchewkę pokrojoną w plasterki oraz rozdrobnione mięso. Cebulę siekamy i podsmażamy na oliwie. Dodajemy do kapusty i doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    oj pyszne danie ! UWIELBIAM TAKIE!
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Wlasnie dzis planuje zrobic na obiad,mam nadzieje,ze sie uda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !