Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, jajek nie można przegotować, bo potem wydzielają się siarczany, jajka śmierdną i są bardzo niezdrowe, no i pasta jest niejadalna :)

Ugotowane, przestudzone jajka obrać ze skorupek i przecisnąć przez praskę lub drobniutko pokroić. Dodać majonez do smaku, 1 - 2 łyżki, dosolić i dodać pieprz. Na koniec dodać bardzo drobno posiekany szczypiorek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    qrasnqleq

    Do tego proponuję dodać odrobinę wędzonej rybki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    qrasnqleq

    Do tego proponuję dodać odrobinę wędzonej rybki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    uwielbiam takie pasty :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !