Sposób przygotowania

Jajka ostudzić i obrać ze skorupek, przekroić na połówki. Wyjąć żółtka i włożyć je do miski blendera, białka położyć obok siebie na talerzu lub paterze.

Łososia podzielić na kawałki i włożyć do żółtek, dodać majonez, pietruszkę i pieprz do smaku, całość zmiksować na gładką pastę. Pasta faszerowac puste miejsca po żółtkach lub przełożyć do rękawa cukierniczego i wyciskać, tworząc wzorek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    bardzo lubię jajka z pastą łososiową
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    no i znów coś wspaniałego :) SUPER MASZ PRZEPISY !
  • 0
    original
    Opublikowano

    domaskowa

    Dziękuję serdecznie, bardzo, bardzo mi miło :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !