Sposób przygotowania

Soję ugotować w wodzie z dodatkiem soli. Potem odcedzamy i studzimy po ostudzeniu łączymy z orzeszkami i drobno siekamy , potem wbijamy jajka , mąkę , sól, pieprz , cząber . Z tej masy formujemy kuleczki nie za małe , obtaczamy w bułce tartej i smażymy na głębokim tłuszczu . A sos możemy zrobić z śmietany i musztardy i polać pulpety.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to dopiero musi smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to dopiero musi smakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !