Sposób przygotowania

Przygotować zalewę z podanych składników Ocet ( 3\4 szklanki ) i do tej zalewy wkładamy pokrojone w dzwonka filety śledzi zielonych bez skóry . Gotujemy razem ok 5 minut . A potem możemy zapełnić słoiki .Lub po ostudzeniu możemy od razu się delektować ...

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    na pewno smaczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi sie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !