Sposób przygotowania

Mięso płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy w cienkie plasterki. Każdy plasterek rozbijamy tłuczkiem, następnie dokładnie nacieramy solą i pieprzem. Każdy kotlet panierujemy w mącę, rozbełtanym jajku z ddatkeim przypraw i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tluszczu z obu stron.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    najlepsze :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pychotka !!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    czesto robie klasyczne jak nie mam czasu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam! przynajmniej raz w tygodniu muszą być :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    takie najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    takie najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Jednak takie kotlety są niezastąpione, często goszczą w moim domu
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    klasyczne i dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Prosta a smaczne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    smaczne kotlety :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !